Gotowanie z dietetykiem sportowym

Organizowane przez Olimpiakos warsztaty kulinarne w Warszawie stanowią doskonałą okazję, nie tylko dla osób uprawiających sport, na to, żeby nauczyć się komponować i przygotowywać posiłki. Nie będą to jednak zwykłe dania, a takie, które przyniosą duże korzyści, tj.:



•    lepszą formę,



•    lepsze wyniki,



•    szybszą regenerację.



Kurs prowadzi Justyna Mizera, która jest znanym dietetykiem sportowym. Przygotowywała programy dietetyczne dla mistrzów świata i olimpijskich. Pomagała także osobom otyłym, w tym także dzieciom. Występuje w programach telewizyjnych, w których często przyjmuje rolę eksperta do spraw odżywiania sportowców. Sama także uprawia sport. Justyna Mizera przekaże swoją wiedzę oraz odpowie na wszelkie pytania i wątpliwości.



Korzyści płynące z warsztatów



Każdy, kto zdecyduje się na udział w warsztatach, będzie uczestniczył w wykładach na temat żywienia sportowców, na których zostanie także przeanalizowana dieta mistrzowska oraz obalone mity związane z tworzeniem posiłków. Na teorii się jednak nie skończy, ponieważ wszyscy przygotują także po 5 posiłków odpowiednich podczas uprawiania aktywności fizycznej. Będzie to więc znakomita okazja do przyswojenia nowych informacji, a następnie wykorzystania ich w praktyce.



Warsztaty kulinarne odbywają się w Warszawie i trwają 8 godzin. Każdy uczestnik uzyskuje na ich zakończenie certyfikat, potwierdzający swój udział w kursie. Olimpiakos zaprasza na nie dietetyków, sportowców, trenerów, a także osoby, które lubią gotować oraz ćwiczyć. Z pewnością będą zachwycone ich poziomem i wyjątkowo przyjemną atmosferą, która im towarzyszy.



Olimpiakos
VIII Poprzeczna 2A, lok. 15
04-766  Warszawa
tel. 516-183-830

Zobacz także:

Walka o siebie i swoją sylwetkę

Walka o siebie i swoją sylwetkę

Profesjonalne treningi ułatwiające odchudzanie

Profesjonalne treningi ułatwiające odchudzanie